Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hollywood legszebb színésznői: A filmvilág kebelcsodái
2020. október 31. írta: HSK Productions

Hollywood legszebb színésznői: A filmvilág kebelcsodái

Immár 25. részéhez érkezett a blog egyik legnépszerűbb cikksorozata, a HOLLYWOOD LEGSZEBB SZÍNÉSZNŐI. Ezért úgy gondoltam, hogy egy kis különlegesség dukálna ehhez a szép számhoz.

A cikksorozatban eddig is igyekeztem olyan népszerű, vagy (még) kevésbé ismert színésznőkről szót ejteni, akik valamilyen úton-módon megragadták a figyelmemet. Bár a cikksorozat nevéből fakadóan azt hihetnénk, hogy kizárólag a filmparadicsom képviselői közül készült a válogatás, azonban ígéretes külföldi, a saját hazájukban sikeres hölgyek is beválogatásra kerültek. Bízom benne, hogy előbb-utóbb előttük is megnyílik a hollywoodi filmszakma kapuja. Nem egy hölgy azért került a bejegyzésbe, mert mondjuk, valamilyen nemes ügyért harcol(t) karrierje során, vagy mert olyan társadalmi problémákra hívják fel a figyelmet, mint pl. a társadalmi kirekesztettség, a nemi erőszak és a szexuális visszaélések, a férfi – női fizetések közti óriási különbségek, vagy a mondjuk, a homokóra alkatú hölgyek kritizálása.

ariel_winter5_1.jpg

Ariel Winter

Természetesen, az elsődleges szempont mindig is a színészi játék volt, de mint a cikksorozat nevéből is kiolvasható, a legszebb színésznőkről olvashattok érdekességeket, láthattok galériákat. Ebből fakadóan, további, más jellegzetességek is szempontul szolgáltak az egyes cikkek elkészítésekor:

Ebben a cikkben is lesznek hölgyek, akik világhírű, ismert, vagy talán (még) kevésbé ismert színésznőként tevékenykednek a hollywoodi álomgyárban. A korskála is széles, ugyanis míg némelyikük még csak a húszas éveik elejét tapossák, addig a többüknek már számos vörös szőnyeges felvonulásban lehetett része (de még mindig bombaformában vannak).

jayne_mansfield_4.jpg

Jayne Mansfield

Az elmúlt években, a cikkben szereplő hölgyek közül többnek is hekkertámadás érte telefonját, melynek következtében a világhálón landoltak pikáns képeik (bár tudnunk olyan színésznőkről is, akikről köztudott, hogy csupán marketing célzattal kerültek ki ezek a képek...), ám én ezeket most nem osztom meg.

Ne menjetek viszont messzire, ugyanis hamarosan újabb bejegyzésekkel érkezem a HSK oldalára. Apropó, olvastátok már a blog legutóbbi munkáját, melyben Tim Burton filmklasszikusáról, Az Álmosvölgy legendájáról tudhattok meg érdekfeszítő forgatási kulisszatitkokat?  Ne hagyjátok ki! Oh, és még valami: készül majd egy – vagy akár több – folytatása is ennek a bejegyzésnek! :)

hsk_hlsz_hk.png

Kapcsolódó tartalmak:

« ♥♥ »

CHRISTINA HENDRICKS

A 45 éves korában is még mindig gyönyörű Christina Hendricks a Mad Men c. sorozattal futott be világszerte (2007-2015). A show meghozta számára a hírnevet, melynek köszönhetően a (divat)lapok címoldalaira került, persze nem ok nélkül. Pályafutásáról bővebben az alábbi linken olvashattál korábban a HSK oldalán.

A porcelánfehér bőrű színésznő testi adottságait kihasználva, a Mad Men kosztümösei számtalan egyedi ruhadarabot készíthettek számára. Megannyi rajongója létrehozott egy külön blogot is, ahová olyan ruhákat töltenek fel, melyeket Joan Holloway is szívesen viselne a sorozatban. Számos nőnek mutatott új irányt öltözködési stílusával (legyen az a sorozatbéli, vagy hétköznapi öltözet), s napjaink extravagáns divatforgatagában ez bizony nagy szó! És igaza van, egy nő nézzen ki csinosan.

De nem csak az öltözködési trendekben hozott változást a színésznő... Egy brit felmérés szerint, 2010-ben 10%-kal nőtt meg a mellnagyobbító plasztikai műtétek száma a brit nők körében, s ez a 2007-ben induló Mad Men c. sorozat egyik közkedvelt színésznőjének, Christina Hendricks-nek köszönhető.

Az Esquire Magazin olvasói neki ítélték "A világ legvonzóbb nője"-címét (2010). Lynne Featherstone, brit államtitkár nyíltan kiállt Christina mellett a tekintetben, hogy a színésznő homokóra alkata tökéletes, és még több hozzá hasonló testalkatú színésznőre lenne szüksége a filmiparnak – szerinte.

Az alábbi kérdéskört Christina igyekszik elkerülni az interjúk során: vajon, igaziak-e a mellei? Szegény Christina olykor már menekül az újságírók elől, mivel minduntalan az iménti kérdést szegezik neki. Ami azt illeti, egy, az 1990-es években készült bikinis fotózáson szembetűnően kisebbnek tűnnek mellei, ugyanakkor a színésznő mind a mai napig állítja, hogy nem feküdt szike alá. A színésznőről szóló galériás cikkemben korábban már említettem, de itt is leszögezem, hogy szerintem őt kellett volna választani Wonder Woman szerepére (mind amellett, hogy imádom a gyönyörű Gal Gadot játékát), de Christina alkata és 32H (70H)-s méretei teljes mértékben passzolnának a szerepéhez. Hogy természetes-e? Ami engem illet, szerintem az, és így néz ki jól.

christinahendricks1.jpg

christinahendricks4.jpg

christinahendricks5.jpg

christinahendricks2.jpg

christinahendricks3.jpg

ARIEL WINTER

A 22 éves Ariel Winter a Modern Familyvel együtt cseperedett szemünk előtt kislányból, csinos hölggyé. Ariel tizenhét évesen döntött úgy, hogy kés alá fekszik, mivel 32F méretű keblei miatt már-már elviselhetetlen hátfájdalmai voltak. (Családjában többen is folyamodtak már ilyen beavatkozáshoz.) A fiatal színésznő a műtétet követően (34D) így nyilatkozott a témával kapcsolatban: "Végre csodásan érzem magam. (...) Nem tudom szavakba önteni, milyen jó érzés! Ennek mindigis így kellett volna lennie." Arielnek nem csak a fizikai fájdalommal kellett megküzdenie, hanem (sorstársaihoz hasonlóan) jócskán meggyűlt a baja a ruhaválasztással is. A műtétet megelőzően abból is elege volt már, hogy sokan nagy mellméretével nyaggatták a háta mögött olyan mondatokkal, hogy "Azokat nézd! Szerinted igaziak, vagy csak szilikon?"

Kora ellenére már egész kicsiként éretten gondolkozott a témáról. A gálaeseményeken már a kezdetektől fogva felnőttes(ebb) ruhákban jelent meg, az utóbbi években pedig talán méginkább rivaldafénybe került az efféle jeles eseményeken. Daisy Ridleyhoz és több, más kollégájához hasonlóan neki is meggyűlt a baja az internet népével, már ami a kommenteket illeti. Rengeteg negatív kritikát és gúnyolást kapott, pl. amikor szóvá tették, hogy miért öltözik korához nem illő ruhákba. Elmondása szerint, erre azért (is) volt szükség, mivel nagyon nehezen talált megfelelő méretű ruhát és fehérneműt, s amit viszont talált, abban röhejesen festett volna, ebből fakadóan pedig, csak közröhej tárgyává vált volna – amiből viszont már kapott eleget.

A mellmérete miatt is jobbára negatív tapasztalatai voltak, mint pozitív, ugyanis sokszor kérdezgették tőle, hogy:

"Mégis, hogyan tudod kordában tartani őket?"

Visszatérve a hátproblémáira, elmesélte, hogy nem tudott sokáig egyenesen állni, illetve fájt a nyaka és a gerince is. Amikor már elviselhetetlen volt számára a fájdalom, felkeresett egy doktort és döntött. Az orvos javaslatára nem mentek C kosár alá, de D, DD fölé sem. Utóbbit azzal indokolta, hogy mivel homokóra alkata van, nem állt volna jól neki a nagyobb fenék mellett (amit szeret is magán) a kis mellméret, így döntöttek végül ennél. Egy interjúban mesélt arról is, hogy így sokkal kényelmesebben és jobban érzi magát, nincsenek fájdalmai sem. A műtétet követően öt nappal, már futni ment, egy héttel a beavatkozás után pedig új ruhákat vásárolt és elsírta magát, hogy végre talált a méretéhez illőt. Azt sem tekinti hátránynak, hogy a férfiak végre a szemébe (is) néznek...

Korábban a Modern család forgatásán is jócskán meggyűlt a baja a nagyobb mellmérettel, ugyanis éveken át leszorító tapaszt kellett viselnie a látványos méretnövekedést követően. Az is zavarta, hogy a sajtó nem a Modern Familyben látott alakításával, hanem mellméretével volt elfoglalva. Ugyanakkor kolléganői közül többen is (Sofia Vergara és Kulie Bowen) folyamatosan bátorították külsejét és elhatározását illetően, az eredményt látva pedig nagyon örültek, hogy Ariel végre jól érzi magát a bőrében. A karrierjét illetően úgy látja a helyzetét, hogy jelenlegi testalkata miatt már nem kaphat koránál fiatalabb szerepeket, amit sajnál.

"Minden olyan hölgynek ajánlom [a beavatkozást – a szerk.], aki gondolkozik rajta és nagy mellekkel lett megáldva, ebből fakadóan pedig hátproblémákkal küzdenek, és nem érzik jól magukat a bőrükben!"

/ Ariel Winter

ariel_winter5.jpg

aw00.jpg

ariel_winter4.jpg

ariel_winter3_1.jpgariel_winter1.jpgariel_winter2.jpgBOLAJI OGUNMOLA

A 28 éves nigériai származású hölgy hazájában végezte egyetemi tanulmányait, s a Royal Arts Academyn sajátította el a színészet rejtelmeit. Leginkább romantikus-, és thriller produkciókban kapott eddig helyet. Bevallom őszintén, munkássága számomra eddig rejtve volt, mivel ezidáig javarészt hazai szerepeket kapott (többek között: Tough Life, Sylvia, Levi, Jenifa's Diary, Out of Luck), de soha nem késő, hogy Hollywood is felfigyeljen rá... Elmondása szerint, formás alakja, mozgáskultúrája és testbeszéde az egyetemen a javára vált a tekintetben, hogy kevésbé kezdték ki társai mint másokat, s ez nagy önbizalmat kölcsönzött neki az életben. Bolaji az alakformálókra esküszik, s Ariel Winterhez és Christina Hendrickshez hasonlóan ő is nehezen talál fürdőruhát és fehérneműt a saját méretében. 2018-ban két kategóriában is nevezték a City People Movie Awards-díjra. A legnagyobb öröm számára, hogy tudja, egyeseknek a filmjei segítettek túljutni bizonyos nehézségeken.

"Őszintén szólva, tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a filmszakma legfoglalkoztatottabbja, de mérhetetlenül hálás vagyok azért, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Megható érzés tudni, hogy az emberek valóban szeretik és elismerik azt, amit csinálok."

/ Bolaji Ogunmola

bolaji_ogunmola1.jpg

bolaji_ogunmola5.jpg

bolaji_ogunmola3.png

bolaji_ogunmola2.jpg

bolaji_ogunmola7.jpg

bolaji_ogunmola4.png

bo1.jpg

bolaji_ogunmola6.jpg

SYDNEY SWEENEY

A 23 éves Syndeyt láthattátok már A szolgálólány meséjének második évadában, Quentin Tarantino Volt egyszer egy... Hollywoodjában, az Éles tárgyak és az Eufória c. sorozatokban is. A filmjátszás gyermekkora ót vágyálma volt, s hogy meggyőzze szüleit, elkészített egy Power Point prezentációt addigi színész sikereiről és jövőbeli terveiről, szülei pedig rábólintottak lányuk álmára.

A képzett MMA-harcos leányzó további kisebb szerepeket kapott a Gyilkos elmék, a Hősök, a 90210, a Hazug csajok társasága, és a Grace klinika c. sorozatokban. Főszerepet kapott a Mekkora szívás! c. szériában, de hírnevet a Kaliforniai rémálom hozott neki.

sydney_sweeney4.jpg

sydney_sweeney3.jpg

sydney_sweeney2.jpg

CAYLEE COWAN

A 22 éves amerikai modell, és színészpalánta, Caylee Cowan eddig leginkább szíbházi deszkákon próbálta ki magát, s amúgy a Netflix Sunrise in Heaven c. műsorából és a Life in LA-ből lehet leginkább ismerős, továbbá a Bad Detectives, az Incision, a Junkie Heroes, és a Willy's Wonderland c. filmből (melyben együtt játszott Nicolas Cage-el). Legújabb munkája a Pleasures of a Modern Woman (2020), illetve pincérnőt alakított a Halálos fegyver c. sorozatban.

cc1.jpg

caylee_cowan1.jpg

cc4.jpg

caylee_cowan4.jpeg

caylee_cowan2.jpeg

cc3.jpg

cc2.jpg

SKYE McDONALD

Bevallom őszintén, hogy Skye McDonaldról még az életben nem hallottam a cikk késztítése előtt. A modell IMDb oldalát elnézve, eddig még nem volt nagy szerepe Hollywoodban csupán kisebb mellék- vagy jelenetszerepei. Szerepelt az NCIS: Los Angeles, a Murder in the Fisrt és a Leading Lady c. sorozatokban, és az (amúgy botrányosan gyenge) Sharkansas Women's Prison Massacre, továbbá az Aura, a Follow Me, Stalked by My Mother, és a Psychos and Socios c. produkciókban.

skye_mcdonald_3.jpg

skye_mcdonald_1.jpg

skye_mcdonald_2.jpgNICOLLE RADZIVIL

A 29 éves modell/színésznő Nicolle feltűnt a Gyilkos elmékben, a Dr. Csontban és a Westworldben, (Skye McDonaldhoz hasonlóan a) Murder in the Firstben, továbbá olyan produkciókban, mint: a The Story of Our Times, Leslie and Irina, Sugar and Toys, Little Willy (stb).

nr1.jpeg

nr4.jpg

nr3.jpeg

nr2.jpegNICKI MINAJ

Szerintem, nem kell senkinek sem bemutatnom a 37 éves rapper/énekes és modell hölgyet, aki nem mellesleg a színészkedésbe is belekóstolt már. Bár, ha az eredeti nevét említeném (Onika Tanya Maraj), valószínűleg nem sokan tudnák elsőre, hogy kiről is van szó.

Az egzotikus, homokóra alkattal megáldott hölgy idén nyáron jelentette be, hogy babát vár. Hasonlóan a cikkben szereplő hölgyek némelyikéhez, ő sem talál könnyen magának fehérneműt (34F – implantátum), s tisztában van vele, hogy a várandóssága alatt sem lesz könnyebb helyzetben.

nm.jpg

nicki_minaj1.jpg

nicki_minaj5.jpg

nicki_minaj2.jpg

nicki_minaj4.jpg

nicki_minaj6.jpg

nicki_minaj3.jpg

nicki_minaj7.jpgKAT DENNINGS

A 34 éves, homokóra testalkattal megáldott Kat Dennings legtöbbetek számára talán a Thor-filmek, illetve Az élet csajos oldala c. sorozat miatt lehet ismerős. Munkásságáról a róla készült alábbi cikkemben olvashattok bővebben.

Kate – akár csak Christina Hendricks és Ariel Winter – számtalanszor kerül szembe azzal a kérdéssel, hogy megműttette-e már valamilyen testrészét. Ami azt illeti, egyes régebbi és újabb fotókat összehasonlítva sokan úgy gondolják, hogy talán az orrát és az ajkait átszabathatta, de ami a melleit (32E) illeti, szerintem még soha nem látott kést. Remélem, újra feltűnik majd a Thor: Love and Thunder c. filmben és a WandaVision tv-sorozatban, bár ami engem illet, szerintem nem kéne annyira bebugyolálni a hölgyet, mint eddig... :)

kd1.jpg

kd.jpg

kat_dennings1_1.jpg

kat_dennings4.jpg

kat_dennings3_1.jpgNIA LONG

Nia Long épp ma, október 30-án töltötte be az 50. életévét. A színésznő repertoárja igen tekintélyes, többek között láthattátok a Gagyi mami 1-2, Kaliforniába jöttem, Vészhelyzet, A mama főztje, Stigmata, Amynek ítélve, Alfie, Tor-túra, Harmadik műszak, Everwood, A Cleveland Show (Roberta), Empire és az NCIS: Los Angeles c. műsorokban. Eredetileg neki szánták Alex szerepét a Charlie angyalaiban, ám nemet mondott rá, így került végül Lucy Liu a képbe.

nl.jpg

nl1.jpg

nl2.jpg

nia_long2.jpg

nia_long1.jpg

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a blog csatornáira!
Köszönöm, ha megosztod a bejegyzést ismerőseiddel, mert ezáltal még több emberhez eljuthatnak ezek a lenyűgöző filmes kulisszatitkok, kritikák, filmzenék és érdekességek!

via: Pinterest, https://geeksoncoffee.com/, https://www.eonline.com/.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatso-sor-kozepe.blog.hu/api/trackback/id/tr9415656318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása