Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
THE MANDALORIAN: Így készült a sorozat második évada
2020. december 20. írta: HSK Blog

THE MANDALORIAN: Így készült a sorozat második évada

Mivel a THE MANDALORIAN első évadáról is csak superlativusokban tudtam írni, így nem is gondoltam, hogy a második évad lazán rátesz majd még egy lapáttal és kenterbe veri elődjét. Csak remélni tudtam, hogy hozza majd a korábban látott színvonalat. Természetesen, az új évad nyolc része sem hibátlan, ott van példának okáért a szezon második része, mely szerintem eddig (talán) a leggyengébb epizód volt az eddigi tizenhat közül, de azt hiszem, ennyi bőven belefér egy olyan minőségi sorozatnál, mint a The Mandalorian.

se2.jpg

Az új szezon méginkább érvényesült a fan-service, mint az első évadban, s ez szerencsére nem ment a minőség rovására, sőt. Mindegyik részben kaptunk kisebb-nagyobb visszautalásokat korábbi Star Wars-filmekre, könyvekre, játékokra, vagy akár filmzenékre (szerencsére utóbbiból is jó pár ilyen akadt, nagy örömömre).

A cikkben végigveszem az egyes részekben fellelhető érdekességeket, de előre szólok, hogy az utolsó, nyolcadik epizódhoz tartozó infóknál némi spoilerbe is belefuthatsz, így, ha még nem láttad volna az említett epizódot, érdemesnek tartom még várni vele egy kicsit, s csak utána nézz vissza bejegyzésem tartalmára.

Bevallom őszintén, hogy a VII-IX. epizódok nem varázsoltak el annyira (oké, azért voltak szép pillanataik, meg kell hagyni), mint ez a sorozat – a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet ez alól kivétel, persze. Valamiért képes volt hozni azt a hangulatot, amit annak idején a korábbi Star Wars-filmeknél éreztem, s elérte, hogy még többet akarjon belőle az ember. Most!

Az utolsó rész pedig, teljes egészében megkoronázta az évadot. Egy várt/nem várt (kinek melyik) belépő, a filmzenei utalások, a sallangoktól mentes szép történetvezetés... egyszerűen fantasztikus volt. Szó szerint felujjongtunk az egyes részleteknél.

00_6.jpg

(cosplay, via: Pinterest)

Remélem, hogy tetszeni fog Nektek ez a kis szösszenet. Természetesen, rengeteg más, apró kulisszatitok is lapul még a második évad kapcsán a tarsolyban, de most így, egyelőre ennyivel készültem. Apropó, érdemes felírni a naptárba december 25-ét, mivel aznap érkezik a Disney Gallery legújabb része, melyben a The Mandalorian 2. évadának kulisszái mögé látogathatunk el. Sajnos idén nem nyolc részes mini-sorozatot kapunk belőle, mint tavaly az első etapnál (csupán egy órás lesz), de ez is valami. Vigyázzatok magatokra.

u.i.: hamarosan egy másik, a The Mandaloriannel foglalkozó cikkel is érkezem, már nagyon várom, hogy megmutathassam Nektek!

This is the Way!

Kapcsolódó tartalmak:

« ♦♦♦ »

Csak úgy, mint az első évadban, úgy ezúttal is neves rendezők dirigálták az egyes részeket. Valljuk be őszintén, nagyszerű ötlet, hogy mindig más és más rendezi az epizódokat, ezzel rendre változatosan bemutatva a történeteket. Ebben az évadban visszatért Bryce Dallas Howard, de feltűnt Jon Favreau, Robert Rodriguez (a képen), Carl Weathers, Rick Famuyiwa és Peyton Reed is. Az sem lehetett véletlen, hogy Dave Filoni épp azt az epizódot rendezte, melyben feltűnt Ahsoka Tano – remek párosítás. Némelyik epizódnál felismerni a rendező kilétét a rájuk jellemző kamerabeállítások, a színábrázolások és a történések metodikáját követve. Ennek talán egyik legemlékezetesebb példája a Robert Rodriguez által dirigált epizód (4. – The Tragedy) volt.

484655.jpg

Az évad első részében észrevehettünk egy kis utalást a buckalakók taktikájára (melyre Obi-Wan utalt Luke Skywalkernek a IV. epizódban), miszerint egymás mögött haladva közelítik meg célpontjukat, hogy ne lehessen megállapítani, hányan voltak a támadók.

6_9.jpg

A Krayt sárkány hangja ismerős lehetett sokak számára, ugyanis ilyen hangot hallatott Obi-Wan, amikor az Egy új reményben elriasztotta a buckalakókat, hogy megmentse Lukeot. További érdekesség, hogy pl. a Star Wars: Jedi Knight – Jedi Academy, a Star Wars: Knights of the Old Republic, és a Star Wars: Bounty Hunter nevű számítógépes játékokban is fellelhető egy-egy küldetés, melyekben a Tatooine-i krayt sárkányt kell kijátszani a misszió teljesítésének érdekében, illetve több, az epizódban felbukkanó részlet is megjelenik bennük (pl. a gyöngy, a banthák, és természetesen a szükséges felrobbantás).

789789456.jpg

S, ha már a buckalakóknál tartunk: az egyik dűnelakót alakító színész történetesen néma, és ő segített megalkotni a buckalakók nyelvét, kommunikációját a sorozathoz. A lények az ún. Tatooine-i fekete gyümölcsöt majszolták a részben, melyeket először egy, a Marvel által 2015-ben bemutatott történetben ismerhettek meg a rajongók.

5165468.jpg

A sasszemű rajongóknak szinte azonnal kiszúrhatta a szemét, hogy Cobb Vanth járgányához minden bizonnyal felhasználták Anakin fogatának néhány elemét.

321_3.jpg

Peli Motto R5-öse ugyanaz a droid, melynek a motivátora beadta a kulcsot az Egy új reményben, s végül helyette R2-D2-t vették meg Owen Larsék a jawáktól. Az R5-D4 nevű doroidot később, az évad negyedik epizódjában a Mos Eisley Cantinában is láthattuk, sőt, már A klónok támadásában is, ahogyan Mos Espa poros utcáit rója.

r5.jpg

Cobb Vanthel, a marsallal először egy 2015-ös regénytrilógiában, az Aftermathban találkozhattak az olvasók, melyet Chuck Wendig írt. A fegyvere (bár ehhez nem nagyon értek, de valószínűleg) egy AK-47-es átalakított változata lehet.

8_8.jpg

Az évad nyitóepizódjának rendezését Jon Favreaunak köszönhetjük, akinek ez volt rendezői debütálása a The Mandalorianban, bár jól lehet, ő vette szárnyai alá a szériát annak idején, amikor tervbe vették, hogy elkészítik. A korábbi évadban is szeretett volna rendezni, de akkoriban forgatta A dzsungel könyvét (2016), így mindez idáig váratott magára. Az alábbi képen (jobbra) Favreau látható George Lucassal.

10_2.jpg

Az első epizódban feltűnő hologramon aurebesh betűkkel abból a feliratból látható egy szöveg, mely A Jedi visszatér nyitányában látható felirat volt.

48465564.jpg

Bár már az első évadban is feltűnt, ennek ellenére érdekesség lehet sokak számra, hogy a Gina Carano által alakított Cara Dune első koncepciós vázlatrajzát még Daisy Ridley (Rey) arcával készítették el. Mindkét színésznőről készítettem korábban egy-egy különálló cikket galériával ellátva, ezekre is érdemes vetni egy pillantást, megtalálod őket a cikkajánlóban (sok más egyéb érdekesség mellett).

784654.jpg

48489489.jpg

Az évad második részében egy rövidke szerep erejéig feltűnt Dave Filoni (Trapper Wolf). A The Mandalorian munkálataiban szorgoskodó Filoni, aki nem mellesleg a Star Wars: Klónok háborúja c. sorozat atyja is volt, az előző évad hatodik részében is feltűnt már. Előbbi cameo-jelenet esetében Filoni X-szárnyúján aurebesh felirattal a következő szöveg állt: „rescue” (megment, kiszabadít).

3_5.jpg

5484984.jpg

45645646.jpg

Az epizód elején összesen 26 db. tojást láthatunk a tartályban, ebből hármat Grogu bizonyítottan benyelt, s mivel az epizód végére jóval kevesebb maradt, feltételezhetjük, hogy még jónéhány tojás a kis zöld lény pocakjában végezhette.

09_2.jpg

Az 57 éves Ming-Na Wen (Fennec Shand) nagy Star Wars-rajongó hírében állt már a sorozatban való feltűnését megelőzően is.

15684_4.jpg

Ewan McGregor egy alkalommal ellátogatott a sorozat forgatására az általa (az előzménytrilógiában) viselt Obi-Wan Kenobi jelmezben – erről sajnos nem készült kép. Mint tudjuk, hamarosan végre elkészül Ewan főszereplésével a Kenobi-sorozat, melyre évek óta várnak és vágynak a Star Wars-rajongók. A színészre nagy hatással volt a forgatási látogatása, számtalan pozitív emléket idézett fel benne az alkalom. Amikor az öltözője asztalán várta a régi jelmeze és köntöse, csizmája és öve, úgy érezte:

"Istenem, ez volt a régi jelmezem! (...) Lenyűgöző érzés volt!"

484654_1.jpg

A harmadik epizódot az a Bryce Dallas Howard rendezte, aki már az első évad direktori feladataiból is tevékenyen kivette részét, az ő édesapja pedig nem más, mint Ron Howard, a Solo: Egy Star Wars-történet rendezője.

11_8.jpg

Az epizódban feltűnő Bo-Katan karakterével először a Star Wars: A klónok háborúja c. sorozatban találkozhattunk. Érdekesség, hogy a karaktert Dave Filoni a felesége, Anne macskája után nevezte el, akit Boogienak hívnak – vagyis így lett a karakter: 'Boogie-Cat-Anne'. #CicákRulez

15_5.jpg

És, ha már Bo-Katannál tartunk, Katee Sackoff kölcsönözte annak idején az általa játszott karakter hangját A klónok háborújában és a Lázadókban is.

156515.jpg

Ekkor említik először Ahsoka Tano nevét élőprodukciós alkotásban.

6453_4.jpg

A munkálatok megkezdése előtt az a pletyka terjedt, hogy Sasha Banks alakítja majd Sabine Wrent, ám végül más karaktert kapott (Koska Reeves).

1326816.jpg

A negyedik epizódban láthatunk egy IG-11-ről készült szobrot a díszletben, akit annak idején Taika Waititi alakított, vagyis jobban mondva szinkronizált az első évadban. A karakter – a rövidke szereplése ellenére – igen nagy tetszésnek örvendett a rajongók körében. Az új-zélandi rendező volt ezzel az első direktor, aki később felbukkant szereplőként is a sorozatban. Mint tudjuk, nem ő volt az utolsó, mivel Dave Filoni is követte a sorban...

456465465.jpg

Ebben az epizódban bukkantak fel először női rohamosztagosok egy Star Wars-sorozatban (legalábbis az elhaló sikolyuk alapján biztosra vehetjük, hogy nők rejtőztek a páncél alatt). ...Öhm, azt hiszem, zavar támadt az Erőben, mert "Nem ezeket a rohamosztagosokat keresed!" :)

13_2.jpg

(cosplayes rohamosztagosok, via: Pinterest)

Szintén ebben az epizódban hallható a rohamosztagosoktól egy mondat, mely egy nem Star Wars-rajongó számára semmilyen különös jelentőséggel nem kecsegtethet, azonban számunkra ismerős lehet, amikor egyikük azt kiáltja: „There they are! Blast them!” – pontosan ugyanez a mondat hagyja el az egyik rohamosztagos száját az Egy új reményben, amikor Luke, Leia, Han és Chewie próbálnak elszökni a Halálcsillagról.

1514_1.jpg

Tegye fel a kezét, akinek Vasember és a „szuperhős landolás” jutott eszébe Mando földre érkezésekor (egyelőre nem találtam róla gif-et, pedig nagyon jól passzolna ide).

87894565.jpg

Ludwig Göransson nagyon beleélte magát a zeneszerzői munkálatokba, a második évad zenéje simán hozta az első évad színvonalát. Az alábbi kép a zeneszerző Instagram-oldaláról való.

445645646.jpg

Hogy mennyire sokrétű lehet a filmzene, az abból is látszik, hogy Ludwig Göransson zeneszerző (Fekete Párduc, The Mandalorian, TENET) elrejtett pár apró zenei utalást a Rocky c. filmre, melyben az a Carl Weathers alakította Rocky Balboa ellenfelét (az első két részben), aki e sorozatban Mando barátját, Greef Cargát személyesíti meg. A vájtfülű rajongók felfedezhetnek több zenei motívumot is az említett produkcióból az alábbi zenében.

54654561.jpg

Katy M. O’Brian azt mesélte egy interjúban, hogy csak az első forgatási napja előtti este kapta meg a szövegkönyvét, nehogy bármi fontos részlet kiszivárogjon belőle a történet kapcsán. A színésznő jelmeze a klasszikus Star Wars-trilógia idejéből való.

2_9.jpg

A technikusok ugyanolyan egyenruhát viseltek Gideon moff szolgálatában, mint amilyent a Galen Ersoval együtt dolgozó munkások hordtak az Edun, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetben.

546465_1.jpg

Az epizód végén láthatjuk, ahogy Gideon moff (az évadzáróban nagyobb szerepet kapó) Sötét Rohamosztagosokat szemléli. Velük egy 1995-ös videójátékban, a Star Wars: Dark Forces-ben ismerkedhetett meg a közönség. Ahogy elnéztem a Mando elleni küzdelmet, le merem fogadni, hogy a páncéljuk beskarból készült. Ahogy elbánt az első rohamosztagossal, nekem Obi-Wannak a Grievous tábornok elleni küzdelme jutott eszembe. 

002_19.jpg

Szintén ebben az epizódban hallhatunk egy kis zenei utalást John Williams munkásságára, mégpedig a The March of the Resistance c. zenére, mely a VII. és VIII. epizódokban is hallható volt.

Nem bírok elszakadni a filmzenéktől, ugyanis a részben hallhattunk egy másik filmzenei utalást is, mégpedig Snoke legfőbb vezér témájának egy kis részletét, amikor a tartályokat pásztázza a kamera.

A kekszek, melyeket Grogu elfogyasztott, valójában ehetőek voltak, Jon Favreau szerint málnára emlékeztető ízük volt.

2415465.jpg

Az ötödik epizódban tűnt fel először Ahsoka Tano (legalábbis egy élőszereplős produkcióban), de nem utoljára, mert mint azt tudni lehet, már készülőben van egy Ahsoka néven futó élőszereplős széria is, Rosario Dawson főszereplésével. Részemről, már nagyon várom.

rosario_dawson4_1.jpg

A rajongók már Rosario Dawson kiválasztása előtt is petíciót indítottak, hogy a Disneynél a színésznőt válasszák Ahsoka Tano szerepére. Mint tudjuk, így történt, s látva az epizódot, milyen jó választás volt!

00000_2.jpgAz egyik HK-87-es droid egy alkalommal azt mondja hutt nyelven, „Bo Shuda”, vagyis „Üdvözlet!” Ezek a modellek először a Star Wars: Knights of the Old Repblic nevű játékban tűntek fel. A sisakjukon látható jelzés szerint Thrawn admirális osztagához, a Hetedik Flottához tartoznak. Az alábbi kép Ralph McQuirre vázlatrajza, mely alapján elkészültek a sorozatban is látható doridok.

16_2.jpg

Ahsoka Tano nagyjából 46 éves lehet a történet eseményeinek idején.

7721686-f5b46d73-f7a4-43a0-ba0d-287fdbf23c03.gif_720x294

A rajzfilmsorozatokat követően ez volt első alkalom, hogy Ahsoka Tano és Bo-Katan Kryze élőszereplős produkcióban tűntek fel.

12_7.jpg

A rész forgatását George Lucas is felkereste. Ez nem először történt meg, ugyanis az már az első évad munkálatait is meglátogatta.

17_3.jpg

(George Lucas, Dave Filoni, és Jon Favreau)

Amikor Ahsoka szót vált Morgan Elsbethtel a kapunál, néhány mondat ismerős lehet A klónok háborúja c. sorozat kedvelőinek (5. évad).

45163.jpg

Ahsoka megjelenésekor láthatunk az egyik faágon egy Convort, illetve rögtön az epizód nyitányakor hallhatjuk is a hangját. A bagolyra emlékeztető lény már A klónok háborúja sorozatban is feltűnt, s szoros kapcsolat fűzte az állatot (Morai) Ahsokához.

gif_morai_the_convor.gif

morai_the_convor.jpg

Az epizódban feltűnt egy valódi Disney Legnda is, ugyanis Wing Tao Chaot 2019-ben ezzel a címmel tüntette ki a vállalat. Wing hosszú időn át rajzolóként tevékenykedett a Disneynél.

18_1.jpg

Az epizódban feltűnik egy fehér 8D-szériájú droid, mely onnan lehet ismerős, hogy A Jedi visszatérben egy ilyen jótét lélek kínozta saját fajtáját Jabba palotájában.

20_1.jpg

„Benned sok félelmet érzek!” – hallhattuk Ahsokától, miként annak idején Yodától is (előbbi Grogunak, utóbbi Anakinnak intézte szavait).

1046e4bfedac5dc5036c4ef2ca520d6e.gif_540x310

Mielőtt megtudtuk, hogy a gyermeket Grogunak hívják, a rajongók igen közkedvelt nevekkel látták el a sorozatot és az egyes karaktereket. Olyanokkal például, mint a közismert Baby Yoda / Yoda Baby, a DADdalorian, és a ManDADlorian.

45453435.jpg

Látni egy Lothali macskát az epizódban, melyről a rajongónak minden bizonnyal Ezra Bridger juthatott eszébe, akit utoljára Thrawn admirálissal láthattunk eltűnni a Star Wars: Lázadók végén.

48465_4.jpg

A hatodik epizódban igencsak akcióba lendült a halálból visszatért Boba Fett (aki A Jedi visszatér óta először az évad nyitányában tűnt fel), s talán nem tévedek nagyot, ha csatajelenete a sorozat egyik legjobban megkoreografált jelenetei közé tartozik. Egyébiránt, Temuera Morrison hangjára cserélték le a 2004-es DVD-kidásban a Boba Fett hangját kölcsönző Jason Wingreen orgánumát, hogy ezzel egyöntetűvé váljon a történet vele kapcsolatos szála.

7697859-4818967119-Green.gif_444x250

Fett ugyanazt a Slave 1 nevű hajót vezeti a sorozatban, amit annak idején A Birodalom visszavágban, valamint A klónok támadásában láthattunk. Ki ujjongott fel, amikor ebben a részben hallhattuk a már jól ismert robbanáshangot A klónok támadásából?

A hetedik epizódban újra láthattuk a Rhydonium nevű anyagot, mellyel először A klónok háborúja c. sorozatban (Missing in Action c. epizód) találkozhattunk, s azóta már számos Star Wars-történetben felmerült a neve.

0000_7.jpg

Pedro Pascal (Din Djarin) és Richard Brake (Valin Hess) korábban egy közös sorozatban is játszottak már, ám ott nem volt közös jelentük. A Trónok harcában Pascal játszotta Oberynt, míg Brake az Éjkirályt alakította pár rész erejéig.

489494_1.jpg

Bár minden bizonnyal sejthető volt mindenkinek, ugyanakkor a nyelvi érdekességeket kedvelők számára megemlítendő, hogy a kalózok kapitánya hutt nyelven azt kiáltja legénységének, hogy „kipuna!” (vagyis „lőjetek”).

4878946546.jpg

A beszéd, s egyben fenyegetés, melyet Din Djarin intéz Gideon moffnak, szinte teljes egészében megegyezik azzal, melyet Gideon mondott a Mandalore-i fejvadásznak az első évad 7. részének végén.

465456_3.jpg

Felbukkanása óta az egyedüli rész, melyben nem tűnik fel Grogu.

001_23.jpg

Az első alkalom, amikor Din Djarin levette sisakját mások szeme láttára (mióta letette az Esküt).

0.jpg

Az évadzáró epizód egy nappal azután debütált, hogy Jeremy Bulloch, A Birodalom visszavág, és A Jedi visszatér Boba Fettje elhunyt. Az alábbi képen Jeremy Bulloch látható a fiatal Boba Fettet megformáló Daniel Logannel (A klónok támadása).

19_1.jpg

Bo-Katan és Koska Reeves epizódbeli első jelenetekor a falon aurebesh betűkkel a „veg-meat” („vegahús) felirat látható.

45641.jpg

Bib Fortuna visszatérésére is sor került a stáblistás jelenetben, mely több dolog miatt is fontos volt számunkra. Egyrészt, mivel beharangozta a készülőfélben lévő The Book of Boba Fett c. sorozatot, másrészt, mivel most láthattuk először az 1983-ban róla készült akciófigura kezében tartott pálcát, mely végül nem került bemutatásra A Jedi visszatér c. filmben. Matthew Wood alakította Bib Fortunát a Star Wars: Baljós árnyak c. filmben is, mégpedig a fogatversenyes jelenetekben.

21_5.jpg

Jabba palotájának trónját módosították ahhoz képest, amit A Jedi visszatérben láthattunk, itt ugyanis két Rancorn-fej díszíti azt.

23_4.jpg

Az első tv-s megjelenése Luke Skywalkernek a hírhedt Star Wars: Holiday Special óta (1978). Egyébiránt, szerintem Sebastian Stan (Amerika kapitány: A tél katonája) is remek választás lett volna e rövidke szerep erejéig. Bár meg kell mondjam, jó munkát végeztek az utómunkálatok során.

44846_1.jpg

A rész kedvéért visszatért a stúdióba a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill, hogy a nevével egybeforrt karaktert szinkronizálja. A fantasztikus (már-már libabőrt előidéző!) jeleneteket ugyanis egy, a színészhez megszólalásig hasonlító színészpalánta (Max Lloyd-Jones) segítségével vették fel, illetve CGI-utómunkálatoknak köszönhetően igyekeztek megfiatalítani Hamill arcvonásait. Amint megjelent az X-szárnyú a vásznon, felcsendült egy aprócska részlet Luke és az Erő-témájának filmzenéjéből, majd láthattuk a fekete kesztyűs jobb kezet a zöld fénykarddal – ezekből mindenki számára világossá vált már, hogy Luke Skywalker visszatért! Igen beszédes Mark Hamillnek a napokban az Instagramjára feltöltött képe is, mellyel azokat a rajongókat buzdítja, akik már látták az évadzárót, hogy ne spoilerezzenek, hagyják meg az élményt mások számára is (én szándékosan kerültem a közösségi médiás platformokat, mert sejthető volt, hogy garantáltan bele fogok futni valamibe – és milyen jól tettem).

123_17.jpg

Ez a jelenet mindenért kárpótolja a Star Wars-rajongókat! Még most is libabőrös leszek tőle... Milyen jó párhuzamot lehet vonni a jelenet, valamint a Zsivány Egyes utolsó filmkockái között, amikor megjelenik Vader a hajón: Egy hajó tűnik elő a semmiből, a füstben elővillan egy fénykard, az alak egymás után kaszabolja le az útjába kerülőlet. A jelenet iszonyatosan látványos és a korábbi Star Wars-filmeket idéző volt. Az utolsó rohamosztagos elintézése pedig ismét azt a Darth Vadert juttatta eszünkbe, akit a Zsivány Egyes végén láthattunk tombolni. Nagyszerű volt, na! Nem hiába imádják ezt a remekül megkoreografált jelenetet a rajongók. Végre nem azt a durcás, magábaforduló Lukeot kaptuk, mint akit a VIII. epizódban megismerhettünk (akinek személyiségével maga Mark Hamill sem volt kibékülve), hanem egy céltudatos, magabiztos jedit. Érdemes újra meg újra megnézni a jelenetet... Nem lehet elégszer látni. 

A szezon filmzenéit két részletben, 4-4 részenként adták ki hivatalos formában. Íme, egy kis ízelítő az évad– és az említett jelenet remek filmzenéjéből:

Az epizód napra pontosan öt évvel a VII. rész premierjét követően debütált a nagyközönség számára. Mint tudjuk, a Star Wars: Ébredő Erő végén tűnt fel Luke Skywalker alakja (helló, R2-D2!), aki esetünkben is szinte az epizód legvégén csöppen bele a történet eseményeibe.

44894_2.jpg

A Sötét Kard birtoklása engem nagyon emlékeztet a Harry Potter-történetekre, melyekből kiderül, hogy a Bodzapálca csak annak engedelmeskedik, aki párbajban elnyeri azt előző gazdájától.

24_3.jpg

Az évadzáró stáblistás jelentét érdemes megvárni, mivel nem csak egy egyszerű pluszjelentet kaptunk, hanem egyúttal egy új Star Wars sorozatot is belengettek a készítők, mégpedig a The Book of Boba Fettet. A sorozat a The Mandalorian 3. évadával egyidejűleg, jövő decemberben érkezik majd.

Dec-18-2020-09-27-55.gif_1268x532

De nem csak ezért volt érdekes az évadzáró epizód vége, ugyanis ez volt ezidáig az egyetlen epizód, melynek végén nem láthattuk azokat a gyönyörű vázlatrajzokat, melyeket eddig megszokhattunk.

c6498fcde08fd22e3185d01e4c4643ded9-nod-goodbye-to-baby-yoda.2x.w710.gif_900x372

Köszönöm, hogy velem tartottatok!

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a blog csatornáira!
Köszönöm, ha megosztod a bejegyzést ismerőseiddel, mert ezáltal még több emberhez eljuthatnak ezek a lenyűgöző filmes kulisszatitkok, kritikák, filmzenék és érdekességek!

via: IMDb, Pinterest, StarWars.com., technabob.com, hollywoodmemorabilia.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://hatso-sor-kozepe.blog.hu/api/trackback/id/tr9216350806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása